Racewagen nest * 03-01-2022 Uit de combinatie tussen Tijgerlelie & Fire. Een prachtig nestje van acht lieve, speelse, nieuwsgierige en eigenwijze kittens. Inmiddels zijn de meeste verhuisd naar hun eigen 5 sterren verblijf. De volgende kittens zijn nog beschikbaar en mogen bij de juiste klik direct verhuizen.

Cosworth - katertje (niet voor de fok)
Cosworth - katertje (niet voor de fok)

Cosworth staat gelijk aan een berg kattenkwaad, waarbij hij je lief aankijkt. Hij komt graag op schoot liggen als je op de bank zit, is gek op eten en op speel muisjes.   

Spyker - katertje (niet voor de fok)
Spyker - katertje (niet voor de fok)

Spyker houdt van knuffelen en spelen. Spyker denkt dat de stofzuiger een kattenspeelgoedje is en kan deze rustig vangen en achterna rennen terwijl je aan het stofzuigen bent. Hij komt meestal langs je zitten op de bank. Hij vind het prima als je hem optilt om te knuffelen. 

.


Als de kittens vertrekken zijn ze tweemaal gevaccineerd en gechipt. Ze hebben een Europees dierenpaspoort en een stamboom. Zijn preventief ontwormd en ontvlooit. Ze nemen hun koffertje met wat eten en speelgoed voor de eerste weken mee. De katertjes worden gecastreerd voor vertrek.